Hanyolu İlkokulu

Vizyon: BÜYÜK DÜŞÜNEBİLEN VE BUNU HAYATA GEÇİRME ÇABASINDA OLAN,İNSANLARIN MUTLULUĞUNU HEDEFLEMİŞ,MİLLİ VE MANEVİ KÜLTÜRÜNÜ EVRENSEL DEĞERLER İÇİNDE KORUYUP GELİŞTİREN, BİLGİYİ ETKİLİ VE VERİMLİ KULLANABİLECEK,DÜNYA ÇAPINDA BİREYLER YETİŞTİREN BİR EĞİTİM KURUMU OLMAKTIR.

Misyon: HER ÖĞRENCİNİN İYİ BİR ÜST EĞİTİM KURUMUNA YERLEŞMESİNİ VE SOSYAL BECERİLERİNİ GELİŞTİRMESİNİ, TOPLUMSAL VE MİLLİ DEĞERLERİ YAŞAMASINI SAĞLAMAK, ÇOCUKLARIMIZA MUTLU VE BAŞARILI BİREYLER OLMA İSTEĞİ VE YETENEĞİNİ KAZANDIRMAKTIR.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hanyoluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HANYOLU MAH. HANYOLU SK. HANYOLU İLKOKULU SİTESİ HANYOLU ILKOKULU BLOK NO: 81 ALTINÖZÜ / HATAY

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Antakya-Hanyolu arası ulaşım Hanyolu dolmuşları tarafından yapılırken ,Altınözü İlçesine ulaşım ancak özek araçlarla sağlanmaktadır.Öğretmenlerimiz ise okula ulaşımlarını öğretmen servisi ile yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklık 26 km,ilçeye uzaklık 21 km dir